De kamers/capaciteit

Kamer 1.

Graag heten we u, maar ook uw kinderen, welkom in ons huis. De B&B heeft een aparte etage, met twee grote zit/slaapkamers van elk 28m2, badkamer met douche en apart toilet. 
Gastenkamer 1 heeft een luxe breed Auping lits jumeauxbed, dat elektrisch verstelbaar is. Op verzoek plaatsen wij een extra eenpersoonsbed. Deze kamer heeft aansluitend een aparte afsluitbare babyhoek met kinderbedje.  Op de kamer kunt u zelf een kopje koffie of thee maken. Of maak snel iets warm in de magnetron. De koelkast biedt verfrissende drankjes.
Wandel- en fietskaarten en routes liggen voor u klaar. Maar ook informatie over musea in o.a. 's-Hertogenbosch en Tilburg. Een folderrek vol over alles wat de natuur in de omgeving te bieden heeft.

Gastenkamer 2 bevindt zich op dezelfde etage. Op deze kamer staan twee eenpersoonsbedden, een grote eethoek en servieskast. Op de kamer kunt u zelf een kopje koffie of thee maken. Of maak snel iets warm in de magnetron. De koelkast biedt verfrissende drankjes.
Op verzoek kan een derde gewoon eenpersoonsbed (géén vouwbed) worden bijgeplaatst. Zo biedt de B&B ruimte voor maximaal 6 volwassenen en een baby. Voor kinderen zijn kinderbedje, kinderstoel, traphek en speelgoed aanwezig. Eén nacht, meerdere nachten, een weekendje weg, korte vakantie of een zakelijk verblijf? Dat is allemaal mogelijk. Onze accommodatie is geschikt voor meerdere doeleinden.

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag tegemoet aan uw wensen. 

Kamer 2.

Badkamer