De kamers

Graag heten we u, maar ook uw kinderen welkom in ons huis. U maakt gebruik van een aparte etage, met grote zit/slaapkamer, eigen badkamer met douche en apart toilet. De ruime gastenkamer van 28m2 biedt alle comfort. U slaapt in een luxe breed Auping lits jumeauxbed, dat elektrisch verstelbaar is. 
Wandel- en fietskaarten en routes liggen voor u klaar. Maar ook informatie over musea in o.a. 's-Hertogenbosch en Tilburg. 
Een folderrek en mappen vol over alles wat de natuur in de omgeving te bieden heeft. Op de kamer kunt u zelf een kopje koffie of thee maken. Of maak snel iets warm in de magnetron. De koelkast biedt verfrissende drankjes.

Capaciteit:

Op dezelfde etage is een ruime tweede kamer aanwezig waar wij het uitgebreide ontbijt voor u serveren. Op deze kamer staan tevens twee eenpersoonsbedden. Komt u in totaal met 3 of 4 personen dan kunt u deze extra kamer erbij boeken. Zo biedt de B&B ruimte voor maximaal 4 personen. Voor kinderen zijn een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Eén nacht, meerdere nachten, een weekendje weg, korte vakantie of een zakelijk verblijf? Dat is allemaal mogelijik. Onze accommodatie is geschikt voor meerdere doeleinden.

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag tegemoet aan uw wensen.